Min Ft
Max Ft

Variációk tálcára

Tálcakészítő workshop

Tálcakészítő workshopunkat  azokra a napokra szántuk, amikor jól esik - és belefér az időbe - az ágyban lustálkodni, végtelen reggeliket csapni, filmet nézni, e-maileket intézni: egyszóval nappali helyiséggé alakítani a hálószobát. A praktikus és festéssel, színes kötéllel a lakásbelsődhöz szabható tálca tökéletes társ a pihenésben. Egyediségét nem csak az biztosítja, hogy design a Technika számára készült, hanem, mert TE fogod elkészíteni a saját kezeddel!

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 15 000 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

A Technika működése egyszerű: mi biztosítjuk a teret, infrastruktúrát és a szakértő segítséget, a részvétel díját pedig az itt töltött idővel és a gépek használatával arányosan számítjuk ki. Lehet 1-1 alkalomra betérni, de megéri csatlakozni a klubba, tagjainknak különböző kedvezményeket biztosítunk. Rendszeresen szervezett workshopjaink ára tartalmazza az anyagköltséget, az infrastruktúra használatát és az oktatás díját is.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

Az ár nem napra, hanem alkalomra szól. Kérünk az időpontegyeztetéssel a foglalás leadása után, a foglalási adatlapon vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.