Min Ft
Max Ft

Thomas és favonatos terepasztal

Thomas és favonatos terepasztal

Thomas és favonatos terepasztal

A gyerekek örömére Thomasszal és a favonatokkal megelevenedik Sodor szigete.

A vasúti terepasztalok a gyerekek és felnőttek egyaránt kedvelt darabjai. A Thomas gőzmozdonyos és a favonatos terepasztalon kiteljesedhet a vonatozás élménye. A két terepasztal körbejárható, így sok gyerek kényelmesen elfér mellette. Emellett komoly előny a gyors installálhatóság: a két terepasztalt nagyjából negyed óra alatt össze lehet szerelni.

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 50 000 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

  • A SZOLGÁLTATÁS CSAK BUDAPEST TERÜLETÉN BELÜL VEHETŐ IGÉNYBE.
  • A fenti árak 2016. október 1-ig érvényesek. 
  • A fenti árak 10.00-18.00- ig tartó budapesti rendezvényre értendőek és ezen felül maximum 30 perc készenállást tartalmaz a rendezvény kezdete előtt. 
  • A rendezvény végén maximum 15 perc túlórát tartalmaz az ár, ennek leteltével 30 percenként 10% felár kerül kiszámlázásra. 
  • Nettó 100 000 Ft alatti megrendelés esetén Budapesten belül nettó 15 000 Ft-os kiszállítási költséggel kell számolni.

Az oldalon feltüntetett, a bérleti díj kalkulátorral kiszámított bérlés költségén felüli összegek az ARDE Hungary Kft. által kerülnek kiszámlázásra. 

Szállítás feltételei

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.