Min Ft
Max Ft

Panasonic kamera

Panasonic kamera

Élő közvetítésre alkalmas kamera

90x intelligens zoom / 50x optikai zoom
90x intelligens zoommal és 50x optikai zoommal szerelve. Ezzel a típussal könnyedén rögzíthet olyan távoli témákat, amelyek a hagyományos zoomfunkciókkal nem vehetők fel élesen.

Dőléskorrigáló funkció
A dőléskorrigáló funkció automatikusan észleli és korrigálja a rögzített képek dőlését. A beállítás a felvételi körülményektől függően három fokozatban állítható (KI, normál, erős).

5 tengelyes HYBRID O. I. S. +
A mozgást öt tengely körül korrigáló HYBRID O. I. S. + rendszer a széles látószögű és erősen zoomolt felvételek elmosódását is kiküszöböli. Így szinte bármilyen felvételi helyzetben éles és tiszta, elmosódásmentes képeket készíthet 4K és egyéb formátumban.

Csatlakozás egy érintéssel (NFC)
Nincs szükség nehézkes kezdeti beállításra: az NFC technológiával egyetlen érintéssel csatlakoztathatja a videokamerához okostelefonját vagy táblagépét. Ha nem lehetséges NFC-kapcsolat, akkor a QR-kóddal is gyorsan és könnyedén beállíthatja a Wi-Fi kapcsolatot.

BSI érzékelő
A BSI érzékelővel erős és gyenge megvilágításnál egyaránt ragyogó, kiváló minőségű és alacsony zajú képek rögzíthetők. Ezzel a legkülönfélébb szituációkban, például beltéri eseményeknél és éjszakai fotózásnál is gyönyörű képek készülnek.

28 mm-es széles látószögű (35 mm egyenérték)
A 28 mm-es széles látószögű objektívvel még több embert és még nagyobb hátteret foghat be a képbe. Ez különösen akkor praktikus, ha kis helyiségben szeretne csoportképet készíteni. Még akkor is mindenki elfér a képen, ha közelről veszi őket, ráadásul így még a legkisebb neszt is rögzítheti a mikrofonnal.

10 megapixeles állóképek rögzítése
Az állóképrögzítő módban 10 megapixeles maximális felbontású képeket fotózhat. (16:9-es oldalarányú képek esetén)

Kreatív vezérlő
A miniatűr effektussal, a 8 mm-es film, a némafilm és a timelapse szűrőeffektussal mindig az adott helyzetnek megfelelő impresszív videofelvételeket rögzíthet.

iA (intelligens automata) / iA Plus mód
Ez a hatékony funkció érzékeli a felvételi körülményeket, és automatikusan aktiválja az optimális felvételhez szükséges beállításokat és funkciókat. Az iA Plus módban ráadásul még az expozíció-kompenzáció és a fehéregyensúly is módosítható az LCD kijelző gombjainak megnyomásával.

Távirányított fényképezés
A Panasonic Image App alkalmazással élő képet adó távirányítóként használhatja okostelefonját és táblagépét, és távolról működtetheti a videokamerát.

Élő közvetítés
A fontos eseményeket, amilyen például az esküvő, full HD minőségben és élőben közvetítheti a USTREAM videoszolgáltatáson keresztül, így a képeket a világ minden táján valós időben oszthatja meg barátaival. (A funkció használatához vezeték nélküli hozzáférési pont (útválasztó) szükséges)

Távoli nézet
A kamerában megjelenített videók és képek okostelefonon vagy táblagépen is nézhetők, és feltölthetők közösségi webhelyekre.

Bébiőr
Okostelefonnal vagy táblagéppel ellenőrizheti a másik szobában alvó babát. Az adóvevő funkció riasztást küld az okostelefonra vagy táblagépre, ha a hangérzékelő észleli, hogy a baba felébrelt és sír. (A funkció használatához vezeték nélküli hozzáférési pont (útválasztó) szükséges)

Otthonfigyelés
Miközben házon kívül van, kiváló minőségű élő képen figyelhet és rögzíthet mindent, ami otthonában történik, és okostelefonja vagy táblagépe segítségével beszélhet családjával vagy házi kedvencével. (A funkció használatához vezeték nélküli hozzáférési pont (útválasztó) szükséges)

Kedvenc pillanatok lejátszása és könnyű megosztás
Felvétel után okostelefonon és táblagépen lejátszhatja a legkedvesebb pillanatokat. A kedvenc jeleneteket egyszerű húzással megoszthatja a közösségi webhelyeken.

Automatikus átvitel (vezeték nélküli másolás számítógépre)
Az otthoni vezeték nélküli hozzáférési ponton keresztül számítógépre másolhatja a videokamerán rögzített képeket.

Vezeték nélküli lejátszás TV-n

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

2 naptól 7 000 Ft / nap

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.