Min Ft
Max Ft

Normál hangosítási szett (150 főig, beszédre, vagy zenére)

Normál hangosítási szett (150 főig, beszédre, vagy zenére)

Normál hangosítási szett (150 főig, beszédre, vagy zenére)

Ajánljuk nagyobb méretű termek, 100 - 150 fős előadások hangosítására, valamint nagy házibulikra, kisebb discokba, céges családi napokra, esküvőkre. A szetthez technikai személyzet nem jár, összeszereléséhez középszintű technikai tudás szükséges.

Ajánljuk nagyobb méretű termek, 100 - 150 fős előadások hangosítására, valamint nagy házibulikra, esküvőkre, kisebb discokba,cges családi napokra. A szetthez technikai személyzet nem jár, összeszereléséhez középszintű technikai   tudás szükséges.

  • 500-1000 Watt (4 db hangfal, állványon + erősítő)
  • 1 db keverőpult (kis zenekari keverőpult)
  • 2 db mikrofon
  • 1 szett szükséges kábelek
  • Összeszerelési útmutató
Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 58 000 Ft / nap

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

A bérlő teljes anyagi felelőséget vállal a berendezésekre, melyeket működőképes és sértetlen állapotban vett át. A berendezések bármilyen nemű meghibásodása esetén, vagy egyéb káreset következtében (lopás, beázás, törés…), a bérlő köteles az eszközök nyilvántartási értékét, vagy ha lehetséges, a szervízelés költségét a bérbeadónak megfizetni 10 napon belül. Az eszközök nyilvántartási értékét a tulajdonos (Nortyx Pro Kft.) határozza meg, az eszköz újravásárlásának költsége alapján.

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.