Min Ft
Max Ft

Mini Cuerda

Kisbútor workshop

A workshop elsődleges célja az, hogy alapvető ismereteket szerezz a barkácsolás területén és megismerd az egyszerűbb szerszámok használatát és afaanyag tulajdonságait. Mindezen ismereteket kurzusokon úgy sajátíthatod el, hogy közben létrehozol egy olyan egyedi, ízléses tárgyat, amely utána lakásod díszévé válhat!

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 21 500 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

A Technika működése egyszerű: mi biztosítjuk a teret, infrastruktúrát és a szakértő segítséget, a részvétel díját pedig az itt töltött idővel és a gépek használatával arányosan számítjuk ki. Lehet 1-1 alkalomra betérni, de megéri csatlakozni a klubba, tagjainknak különböző kedvezményeket biztosítunk. Rendszeresen szervezett workshopjaink ára tartalmazza az anyagköltséget, az infrastruktúra használatát és az oktatás díját is.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

Az ár nem napra, hanem alkalomra szól. Kérünk az időpontegyeztetéssel a foglalás leadása után, a foglalási adatlapon vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.