Min Ft
Max Ft

Menthol Karaoke

Menthol Karaoke

Fejér megye legfoglalkoztatottabb KARAOKE szolgáltatója.

A Menthol Karaoke közel 15 éve Székesfehérvár és Fejér megye legfoglalkoztatottabb karaoke szolgáltatója.

Számos székesfehérvári szórakozóhelyen, pub-ban tartottunk már bulikat. Egyebek mellett a hajdani West, a Kávészínház, Rasid Pub, Alabama Bár törzsközönségét is szórakoztattuk.

A FEZEN zenei fesztivál éjszakáin mi énekeltetjük a közönséget.

A legtöbb ideig az Ibolya Söröző adott otthont a Menthol Karaoke bulijainak, ahol öt évig énekeltettük a közönséget.

Rendszeresen hívnak céges bulikra szülinapi partikra városon belül és kívül is ahová, akár dj-vel akár csak karaoke szolgáltatással érkezünk.

A Menthol Karaoke szervezte és bonyolította le néhány évvel ezelőtt a Karaoke World Championship azaz a KWC székesfehérvári és Fejér megyei selejtezőjét, ami a sikerre való tekintettel nagy sajtónyilvánosságot is kapott.

Nálunk a bulik nem csak néhány órára szólnak, kérésre egész éjszakás partit is vállalunk a szolgáltatás árát az egyéni igényekhez és főleg a rendszeres meghívásokhoz igazítjuk.

Mivel az elmúlt évek alatt törzsközönsége is alakult, a Menthol Karaoke olyan helyre is szívesen megy ahol a házigazda nem is gondolná, hogy lenne igény erre a szórakoztatási formára. A hangulat oldása a műsorvezető valamint a törzsgárda feladata, később pedig már a szórakozóhely közönsége is be fog kapcsolódni.

A Menthol Karaoke számlaképes, és jogtiszta zenei felvételekkel rendelkezik.

 

 

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

4 órától 12 000 Ft / óra

Szállítás feltételei

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.