Min Ft
Max Ft

Marás kurzussorozat

Marás kurzusok

Marás órákon megismerkedsz a marógép általános használatával, megtanulod azt biztonságosan használni, illetve tanulhatsz  a felsőmaró bitek különféle formáiról  és méreteiről, funkcióiról, ezek megfelelő kiválasztásáról a megmunkálandó fa  keménységétől és a vágás típusától függően, majd lehetőséged nyílik a gyakorlatban is kipróbálni a tanultakat. A három kurzus ára változó.

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

3 naptól 4 200 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

A Technika működése egyszerű: mi biztosítjuk a teret, infrastruktúrát és a szakértő segítséget, a részvétel díját pedig az itt töltött idővel és a gépek használatával arányosan számítjuk ki. Lehet 1-1 alkalomra betérni, de megéri csatlakozni a klubba, tagjainknak különböző kedvezményeket biztosítunk. Rendszeresen szervezett workshopjaink ára tartalmazza az anyagköltséget, az infrastruktúra használatát és az oktatás díját is.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

Az ár nem napra, hanem alkalomra szól. Kérünk az időpontegyeztetéssel a foglalás leadása után, a foglalási adatlapon vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.