Min Ft
Max Ft

Lumos Maxima - Lámpakészítő workshop

Lámpakészítő workshop

A kurzuson a lámpakészítésen keresztül tanítjuk meg Neked hogyan kezdhetsz bele a famegmunkálásba, mire érdemes figyelni, illetve hogyan kell biztonságosan használni a szerszámokat.A fakeretű lámpákat gyönyörű Tilka textilkábelekkel készítjük el és mindenki elsajátíthatja a lámpa bekötés különböző lépéseit

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 15 400 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

A Technika működése egyszerű: mi biztosítjuk a teret, infrastruktúrát és a szakértő segítséget, a részvétel díját pedig az itt töltött idővel és a gépek használatával arányosan számítjuk ki. Lehet 1-1 alkalomra betérni, de megéri csatlakozni a klubba, tagjainknak különböző kedvezményeket biztosítunk. Rendszeresen szervezett workshopjaink ára tartalmazza az anyagköltséget, az infrastruktúra használatát és az oktatás díját is.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

Az ár nem napra, hanem alkalomra szól. Kérünk az időpontegyeztetéssel a foglalás leadása után, a foglalási adatlapon vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.