Min Ft
Max Ft

Karcher T 7/1 száraz porszívó

iroda, szálloda, konferencia terem száraz porszívózására

Felvett teljesítmény: 1200 Watt

Légmennyiség: 55 liter/perc

Vákuum: 245 mbar

Tartálytérfoagt: 7 liter

Kábelhossz: 7,5 méter

Zajszit: 65 dB

Súly: 5,3 kg

Gyapjú vagy papírporzsákkal javasoljuk használni!

Csöndes működése miatt irodák üzletek napi takarítására alkalmas.

 

Az 1200 Watt teljesítményű készülék 245 mbar vákummal rendelkezik. A nagy lábkapcsolónak köszönhetően egyszerű és kényelmes a kezelése. Az ergonómikus kialakítású markolaton fokozatmentesen szabályozható a szívóerő, mely fáradságmentes munkavégzést eredményez. A szívócső hossza: 2 m. A 2 lengőkeréknek köszönhetően a porszívó rendkívül fordulékony. Egy ütközőperem gondoskodik arról, hogy a tartály ( 7l kapacitás) ne sérüljön meg, és a bútorokat is kímélje.

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 1 000 Ft / nap
7 naptól 715 Ft / nap
30 naptól 333 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

Kiszállítást Budapest vonzáskörzetében vállalunk, Budapest közigazgatási határán belül 3000, Pest megyében 5000 Forintos díjjal, amely a bérleti díjon felül, a kiszállításkor készpénzben fizetendő.

Üzletünk csak hétköznap 9-18 óráig van nyitva, kérjük, amennyiben hétvégére szeretné bérelni a kiválasztott eszközt, két napos bérleti időt állítson be! Ebben az esetben péntek déltől hétfő délig áll módunkban rendelkezésére bocsátani az eszközt.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

- Személy Igazolvány (bemutatásra)

- Lakcímkártya (bemutatásra)

- Telefonszám

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.