Min Ft
Max Ft

Karcher Puzzi 10/2 ipari szőnyeg és kárpíttisztító

Szőnyeg, kárpít és autókárpít tisztásra.

rodahelységek, hotelszobák, konferencia termek közepes és nagyobb méretű rövidebb vagy hosszabb szálú szönyegek vagy szőnyegpadlóinak hatékony és gyors tisztítására.

A Karcher PUZZI 100 vagy PUZZI 10/1-hez képest kétszer nagyobb (2bar) a permetnyomása, ezáltal kétszer erősebben permetezi be a szőnyeg rost szálaiba a tisztítószeres vizet így eredményezi a közel kétszeres taktarítási sebességet ami akár 45 nm/óra is lehet.

Ehhez a géphez lehet csatlakoztatni a Kärcher PW 30/1 hengeres forgó kefét, amivel szennyezettebb rövidebb vagy közepes szálú szőnyeget, szőnyegpadlót közép-mély tisztítással még hatékonyabban lehet tisztítani a közel 35%-al nagyobb (max. 55 nm/h) felületi teljesítménnyel.

 

Részletes termék adatok:

 

Max felületi teljesítmány: 45 nm/óra

Friss, szennyezettvíz tartály: 10/9 liter

Turbina teljesítménye: 1250 Watt

Szívóerő: 220 mbar

Szórónyomás / Tolonyomás: 2 / 2 bar

Permetmennyiség: 2 liter/perc

Szívattyú teljesítménye: 80 Watt

Légmennyiség: 54 liter/perc

Gép súlya: 11,5 kg

tartozékok Szőnyeg és kárpittisztító fejjel
teljesítmény 1250 W
víztartály űrtartalma 10 l
permetnyomás 2 bar
vákuum 220 mbar
Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 6 000 Ft / nap
7 naptól 2 857 Ft / nap
30 naptól 1 666 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

Kiszállítást Budapest vonzáskörzetében vállalunk, Budapest közigazgatási határán belül 3000, Pest megyében 5000 Forintos díjjal, amely a bérleti díjon felül, a kiszállításkor készpénzben fizetendő.

Üzletünk csak hétköznap 9-18 óráig van nyitva, kérjük, amennyiben hétvégére szeretné bérelni a kiválasztott eszközt, két napos bérleti időt állítson be! Ebben az esetben péntek déltől hétfő délig áll módunkban rendelkezésére bocsátani az eszközt.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

- Személy Igazolvány (bemutatásra)

- Lakcímkártya (bemutatásra)

- Telefonszám

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.