Min Ft
Max Ft

Karcher K 7.91 MD magasnyomású mosó

Autó, hajó, teherautó mosásra, terasz, térkő és különböző felületek, mint példál, műanyag, faterasz, kültéri üveg felületek tisztítására alkalmas.

Hidegvizes magasnyomású mosó. Felületnek megfelően tisztítószereink növelik a tisztítási hatékonyságot és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, legyen szó olaj, korom, kátrány, moha, sár stb szennyezettségről

 

Teljesítmény: 2600 Watt

Max nyomás: 160 bar

Vízszállítás: 570 liter / óra

Magasnyomású tömlő hossza: 12 méter

2x beépített tisztítószer tartály

Súly: 18 kg

Tartozékok:

- Vario-Power szórószár: autó, hajó, üveg, műanyag mosáshoz

- Szennymaró szórószár 50% nagyobb szennymaró hatással térkő, kő kerítés és egyéb kemény kőzet alapú felületek gyors és hatékony tisztítására

- autómosó kefe

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 4 000 Ft / nap
7 naptól 2 143 Ft / nap
30 naptól 1 500 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

Kiszállítást Budapest vonzáskörzetében vállalunk, Budapest közigazgatási határán belül 3000, Pest megyében 5000 Forintos díjjal, amely a bérleti díjon felül, a kiszállításkor készpénzben fizetendő.

Üzletünk csak hétköznap 9-18 óráig van nyitva, kérjük, amennyiben hétvégére szeretné bérelni a kiválasztott eszközt, két napos bérleti időt állítson be! Ebben az esetben péntek déltől hétfő délig áll módunkban rendelkezésére bocsátani az eszközt.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

- Személy Igazolvány (bemutatásra)

- Lakcímkártya (bemutatásra)

- Telefonszám

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.