Min Ft
Max Ft

Karcher FRV 30 ME térkő és járólap tisztító adapter ipari Karcher magasnyomású mosókhoz

Kültéri járólap, térkő, fa padlók, nyers kezeletlen betonfelület, teremgarázs hatékony, gyors és fröccsenés mentes tisztítására

Hideg vagy forróvizes ipari Karcher magasnyomású mosókhoz csatlakoztatható INOX fémházas adapter.

Kiválóan alkalmas kül illetve beltéri nyers beton aljzat illetve kültéri térkő, járólap, terasz fa padlók tisztításához.

15 méteres elszívó csövet is adunk hozzá, így az adapteren területén kívülre már nem folyik szét a víz, mert az FRV30 ME adapter víz elszívás funkcióval is rendelkezik.

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 2 000 Ft / nap
7 naptól 1 143 Ft / nap
30 naptól 800 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

Kiszállítást Budapest vonzáskörzetében vállalunk, Budapest közigazgatási határán belül 3000, Pest megyében 5000 Forintos díjjal, amely a bérleti díjon felül, a kiszállításkor készpénzben fizetendő.

Üzletünk csak hétköznap 9-18 óráig van nyitva, kérjük, amennyiben hétvégére szeretné bérelni a kiválasztott eszközt, két napos bérleti időt állítson be! Ebben az esetben péntek déltől hétfő délig áll módunkban rendelkezésére bocsátani az eszközt.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

- Személy Igazolvány (bemutatásra)

- Lakcímkártya (bemutatásra)

- Telefonszám

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.