Min Ft
Max Ft

Karcher BR 35/12 akkus súroló-szívógép

A fordulékony, könnyen kezelhető akkus súroló-szívógép kis és túlzsúfolt helyek professzionális és hatékony tisztítására

A fordulékony, könnyen kezelhető és hosszú élettartamú BR 35/12 C súroló-szívógép kis és túlzsúfolt helyek professzionális és hatékony tisztítására lett kifejlesztve. A készülék elforgatható kefefejjel KART-technológiával (Kärcher Advanced Response Technology) felszerelt, mely kényelmes kanyarodást tesz lehetővé. Igény szerint - pl. helyhiánynál - a készülék hátramenetben is tisztít. Az új Lithium-Ion-akkumulátor extra hosszú üzemidővel 3 szor magasabb élettartamot biztosít mint a hagyományos ólomakkumulátorok. Teljesen gondozásmentes és gyorsan feltölthető. A gép kis súlya megkönnyíti a lépcsőkön való szállítást. Az eco!efficiency fokozat csökkenti az energiaigényt, meghosszabbítja az üzemidőt és a zajszint kb. 40% -kal lecsökken.
 

Műszaki adatok:

Max. felületi teljesítmény: 1400 m²/h

Kefefordulatszám: 700-1500 ford/perc

Kefenyomás: 150 g/cm²

Friss- szennyezettvíz tartály: 12/12 liter

Akku feltöltési ideje: 3 óra 100%ig, 1 óra alatt 50% töltöttségig

Kefék munkaszélessége: 350 mm

Szívás munkaszélessége: 450 mm

Felvételi teljesítmény: 500 W

Akkumulátor kapacitás: 21 Ah/V

Akkumulátor feszültség: 25,2 V

Súly: 35 kg

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 9 000 Ft / nap
7 naptól 5 000 Ft / nap
30 naptól 2 333 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

Kiszállítást Budapest vonzáskörzetében vállalunk, Budapest közigazgatási határán belül 3000, Pest megyében 5000 Forintos díjjal, amely a bérleti díjon felül, a kiszállításkor készpénzben fizetendő.

Üzletünk csak hétköznap 9-18 óráig van nyitva, kérjük, amennyiben hétvégére szeretné bérelni a kiválasztott eszközt, két napos bérleti időt állítson be! Ebben az esetben péntek déltől hétfő délig áll módunkban rendelkezésére bocsátani az eszközt.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

- Személy Igazolvány (bemutatásra)

- Lakcímkártya (bemutatásra)

- Telefonszám

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.