Min Ft
Max Ft

Bosch AKE 40-18S elektromos láncfűrész

Elektromos láncfűrész nem ipari használatra

1800 Watt teljesítmény
40 cm fűrészlap-hossz
láncsebesség 9 m / sec
krómlánc

A láncfűrészt megélezett láncal adjuk ki!

A láncfűrészek sajátossága, hogy a fa milyensége és mennyisége határozza meg a lánc élének élettartamát. Így 1-2 napos bérlési idő alatt is teljesen kimehet az éle.

A bérlés alatti idő alatt történő lánckopásból erededő reklamációt nem tudunk elfogadni. A bérlési idő alatt a bérlőnek kell megéleztetnie a láncot ha már nem vág a lánc.

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 2 000 Ft / nap
7 naptól 1 143 Ft / nap
30 naptól 533 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

Kiszállítást Budapest vonzáskörzetében vállalunk, Budapest közigazgatási határán belül 3000, Pest megyében 5000 Forintos díjjal, amely a bérleti díjon felül, a kiszállításkor készpénzben fizetendő.

Üzletünk csak hétköznap 9-18 óráig van nyitva, kérjük, amennyiben hétvégére szeretné bérelni a kiválasztott eszközt, két napos bérleti időt állítson be! Ebben az esetben péntek déltől hétfő délig áll módunkban rendelkezésére bocsátani az eszközt.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

- Személy Igazolvány (bemutatásra)

- Lakcímkártya (bemutatásra)

- Telefonszám

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.

A bérbeadó gondoskodik róla, hogy saját futár partnere segítségével eljusson hozzád a termék. A feltételekről és árakról tájékozódj a bérbeadó feltételei fülön! A szállítás díj ebben az esetben a VeddBérbe.hu rendszerén kívül fizetendő.