Min Ft
Max Ft

Alap hangosítási szett (10-100 főig, beszéd, vagy zene)

Alap hangosítási szett (10-100 főig, beszéd, vagy zene)

Alap hangosítási szett (10-100 főig, beszéd, vagy zene)

Ajánljuk kisebb méretű termek, 50 - 100 fős előadások hangosítására, valamint kis házibulikra, kerti partyra. A szetthez technikai személyzet nem jár, összeszereléséhez alapszintű technikai tudás szükséges.

Ajánljuk kisebb méretű termek, 50 - 100 fős előadások hangosítására, valamint kis házibulikra, kerti partyra, esküvőkre. A szetthez technikai személyzet nem jár, összeszereléséhez alapszintű technikai tudás szükséges.

  • 500 Watt (2 db hangfal, állványon + erősítő)
  • 1 db keverőpult (kis zenekari keverőpult)
  • 2 db mikrofon
  • 1 szett szükséges kábelek
  • Összeszerelési útmutató
Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

1 naptól 32 500 Ft / nap

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

A bérlő teljes anyagi felelőséget vállal a berendezésekre, melyeket működőképes és sértetlen állapotban vett át. A berendezések bármilyen nemű meghibásodása esetén, vagy egyéb káreset következtében (lopás, beázás, törés…), a bérlő köteles az eszközök nyilvántartási értékét, vagy ha lehetséges, a szervízelés költségét a bérbeadónak megfizetni 10 napon belül. Az eszközök nyilvántartási értékét a tulajdonos (Nortyx Pro Kft.) határozza meg, az eszköz újravásárlásának költsége alapján.

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.