Min Ft
Max Ft

2 napos bútor workshop

2 napos bútor workshop

A bútorkészítő kurzus alatt lehetőséged van az alapokkal való megismerkedésre: az alapvető fontosságú vágás-fúrás-felületkezelés hármasán túl elmélyedhetsz a fűrészek, a kisebb gépek, a gérvágó vagy a merülőfűrész használatában. A workshop ideje alatt megtanuljátok hogyan kell használni és karban tartani különféle kézi és gépi szerszámokat, mint például vésők, fűrészek (japánfűrész, merülőfűrész, gérvágó) és csiszoló gépek.

Bérbeadó
Az értékelés és a bérbeadó csak regisztrált felhasználók számára megtekinthető.

2 naptól 10 750 Ft / nap

Bérbeadó feltételei

A Technika működése egyszerű: mi biztosítjuk a teret, infrastruktúrát és a szakértő segítséget, a részvétel díját pedig az itt töltött idővel és a gépek használatával arányosan számítjuk ki. Lehet 1-1 alkalomra betérni, de megéri csatlakozni a klubba, tagjainknak különböző kedvezményeket biztosítunk. Rendszeresen szervezett workshopjaink ára tartalmazza az anyagköltséget, az infrastruktúra használatát és az oktatás díját is.

A termékhez kapcsolódó tudnivalók

Az ár nem napra, hanem alkalomra szól. Kérünk az időpontegyeztetéssel a foglalás leadása után, a foglalási adatlapon vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szállítás feltételei

A bérbeadó feltételei fülön tájékozódhatsz, hogy hol és mikor tudod átvenni a bérelt termékedet, személyesen a bérbeadótól.