Min Ft
Max Ft

Másfél évvel ezelőtt jutott eszünkbe, hogy miközben Magyarországon már szinte mindent el lehet intézni az interneten, egy dolgot nem: ahhoz, hogy ütvefúrót, esküvői ruhát, vagy ha éppen úgy hozta az élet, mászófalat béreljünk, még mindig el kell zarándokolni az adott céghez, emberhez, aki ezzel foglalkozik.

 

Ezen akartunk változtatni. Sőt, arra is gondoltunk, hogy nem lenne rossz, ha az emberek a nem használt eszközeikkel egy kis pénzt is kereshetnének. Kitaláltuk, hogy egy online rendszerben összekötjük azokat, akiknek vannak bérbe adható eszközeik azokkal, akiknek éppen ezekre az eszközökre lenne szükségük. Mindezt egy online szolgáltatás minden előnyével: a bérbe vevők egy helyen összehasonlíthatják az ajánlatokat, az árakat, biztonságosan fizethetnek sőt, akár ki is szállíttathatják magukhoz a terméket.

 

Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy technikailag a legmagasabb szintű és legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújthassuk. Sok energiát fektettünk bele, hogy jogilag és pénzügyileg is a lehető legátláthatóbb és legmegbízhatóbb legyen a rendszer, és mind a bérbe adóknak, mind a bérbe vevőknek a legmegfelelőbb támogatást nyújthassuk.

 

Igyekeztünk kiküszöbölni az induló szolgáltatásoknál jellemző gyermekbetegségeket, de ha mégis problémába ütközöl, nem egyértelmű valami, vagy csak támadt egy ötleted, hogy mit lehetne jobban csinálni, keress bennünket bátran az info@veddberbe.hu email címen vagy Facebookon! Minden tudnivalót összeszedtünk itt, és ha részletesebben érdekel egy-egy kérdéskör, nézd meg a GYIK-et!

 

Sok örömöt és sikert kívánunk oldalunk használatához!

 

A VeddBérbe-csapat